Бисала нургъбазакан

Салим Герейбеков
АхIарил махьилзакан,
Бикиб бисаличу арукьес.
Бисала нургъбазакан,
ДехIдихьиб шиниша кьар угъес.

Гьар гьагьи агибил кьар,
Кадиркиб шинишле угъуле.
Гьар нургъбе агибил кьар,
ДехIдирхьиб духъутIра дуруле.