Мiй рiдний край!

Виктория Гребенюк Роженкова
Квітучий терен стелиться в долині
Мій рідний край, свята земля
Я з радістью крокую по стежині
Тебе плекаю, наче немовля!


Безмежна, славна Україна!!!
Тобою милуватись любо дуже
Ми не дозволим, щоб ти впала у руїни
Хоч дуже боляче, коли тебе паплюжать..


Ти наша гордість, ненька - мати!
Піснями,й віршами сповита
Тебе завжди будемо величати
Ти найпрекрасніша перлина - світа!

08 05 2014 р
Виктория Р