Даремно...

Рина Ра
Розчинилась в тобі даремно,
Зазирнув у чуттєві очі.
Марно вірила так натхненно,
У мінливе щастя дівоче.
Доторкнулась до твого серця,
Як до леза, зазнавши болю,
Все колись тобі повернеться,
За спотворену мою долю.