Зимова нiч

Павленко Оксана
Ніч розлила чорнило
Необережним рухом,
Сніг у собі втопила
Білим холодним пухом.

Хилиться щедро небо,
В жменях зірки тримає...
Ніч відпускати треба –
Ранок уже чекає.
                2005