Вдячна пам ять

Наталия Веселицкая
«Вдячна пам’ять в Серцях оживає!» –
У майбутнє дорога триває.
Це любові потужне проміння –
Міцно з’єднує всі покоління.

Хай Серця вдячна пам’ять живить,
Щоб життя на Землі не спинить!
Об’єднаємо спрагу зусиль
І посилим зв’язок поколінь!

Життєдайним стає майбуття,
Коли вдячністю повне життя.
Бо подяка – Любові коріння –
Мудро зцілює дух покоління!

****************************

"Детки в бочонке" – фото автора.