***

Терехова Мария Миларик
Я так люблю свою країну,
Квітучу, співучу свою Україну!
Моя Батьківщина мені наймиліша,
Вона найпрекрасніша і найгарніша.
Безмежні простори, безкраї поля
Це все моя люба рідна земля.
Свою країну бережи, народе
І не проси за це винагороди.
Роби це безкорисно і буде дуже чисто.
І буде Україна більш квітуча,
Бо земля стане більш родюча.