дощ

Зоряна Холод
дощ буває теплим!
небо вміє плакати від щастя!
мені б зараз до тебе,
та ти цілуєш іншої зап'ястя...
і мене тепер цілує інший,
здається я його любитиму...
пишу тобі останній віршик,
спогади про нас скоро видалю.
може відповість хоч хтось,
як не впасти в думок безодню?
а на вулиці ще йде дощ.
холодний.