не помирай

Зоряна Холод
Ти тільки не помирай, чуєш?
Він ще має що тобі сказати.
Ти тільки не помирай, чуєш?
Не зупиняй його думок дебати
Ти просто переживи ще раз
Я знаю ти сильна і все зможеш
Дякуючи тобі він полюбив джаз
Дякуючи йому смерть переможеш
Просто борися сильніше за життя
Не розбивай вщент його мрії
В тобі є великий сенс буття
Борися! Не покидай ніколи надії!
Він скільки ще всього хоче сказати
Дуже важливі йому ті прості слова
Ти дала йому крила, навчила літати
Навчи жити без тебе і тоді покидай.
Така доля. Так написана твоя дорога
Але це ще не кінець, не помирай
Нехай потім зламає тебе та хвороба,
Та не зараз. Це не фініш. Пам'ятай!