***

Зоряна Холод
Він боляче робити вміє,
І вміє відправляти в рай.
Вогонь любові ще жевріє,
Та він іде. Його вже не чекай.
Як він вміє боляче робити...
Від цього немає порятунку.
Не розповідає як далі жити.
Його слова найнищого гатунку.
Немає в ньому й каплі правди.
І важко так тільки й лише тому,
Що я готова вічність його чекати,
А він мій рай лиш відправляє в кому.