Любимов

Зоряна Холод
Сама, в цьому світі без тебе сама...
Ти пішов а я? я залишилася одна!
А всю самотність я вже випила до дна!
Сама без тебе я сама!

Люблю тебе! та тобі вже все одно...
Юнацьких літ цих не забуду!
Бо залишив ти мене саму...
І завжди тебе пам'ятати буду!
Мені боляче та ніхто не чує...
О, чому Бог саме тебе забрав?
Він просто кращим тебе вважав...