***

Зоряна Холод
Уже майже одинадцята,
А мені не спиться...
Уже майже одинадцята,
Та біль в душі назавжди залишиться!
Ти пішов і вже не повернешся,
В моєму серці завжди жити будеш,
Як шкода, що твоє серце вже не б'ється...
Я не забуду! Хіба тебе забудеш?
Я пам'ятаю і пам'ятати буду,
Ти просто поряд, я знаю!
І коли в серці назбирається багато суму,
Я тільки твій номер набираю!
Але відповідає чужий, не твій голос:
"Абонент поза мережою,
Він не відповість тобі ніколи,
Забудь! Він вже не буде з тобою"...