м й голос

Зоряна Холод
Ти самотній,
Тобі здається що це круто,
Сонце заходить за обрій,
Біля тебе нікого не має бути...
Але чому ж ця самотність
Приходить ближче до ночі?
А вранці втікає, натомість,
Залишаючи заплакані очі...
Тобі подобається самому бути?
Тільки от ти не сам! Помиляєшся!
Прислухайся! Тобі мій голос чути,
Коли сам-на-сам залишаєшся!
Чуєш? Ти не один!
А не один, значить не самотній!
Коли сумно буде, до мене прийди!
разом проведемо сонце за обрій!