Заохочуй...

Аммолит
               


Заохочуй,  вивчай слова...
Став пастки, клич на мене,
чаклуй...
Я з'являюсь в ночі,  в жнива...
Не чекаєш, а я  –
вже тут
за спиною в тебе,
тремтиш....
затверділи твої соски.....
.......і читаю потай думки:
"Покарай мене, розірви..."
ГАряче,......
навіть подих стих...
Кігтем-лезом сорочку навпіл
вмить оголена плоть-душа...
Що ти знаєш про те, дівча?
відчуваєш, що прийде біль...
Коли страх і жага на межі,
ти шукаєш ту біль сама...
Мій батіг на твоїх плечах
різко
нижче
уздовж спини
пальці, що змінний струм, – Прогнись!
душогуб язик,
..................без вини
Оживаєш, спалах в очах...
То не є течія, то – смерч
стрімголів у пітьму стрибок
то є сука в тобі, тече.........

обернися – нема мене....

на підлозі сорочки шовк...