Дуб

Дмитрий -1
Солодкий дуба цвіт, зібрав бджолиний світ,
Все пахне навкруги, а рій мота круги…

Для когось дуб – це тінь… для когось – древесина,
Для інших – суть буття, від батька і до сина.

Земля у нас - єдина, та безліч в ній життів!
Здається дуб один, а скільки в нім світів!