Де та доля спить?

Вова Дедуля
       
                ***

   Так стрімко час летить, мина,
   Турботи заважають жити.
   Хмільного вип'ємо вина,
   Тай звеселимся, як ті діти.

   Та що там час, життя мина,
   Скрипаль весільну виграває.
   Онук - безмежна дивина,
   За сонечком біжить,стрибає.

   Отримать хоче все сповна,
   І долю кращу виглядає.
   Пропала, згинула вона,
   А він шукає і шукає.

   І,справді, де та доля спить?
   Здається, гріється на сонці.
   Пізнать, знайти суттєву мить
   Можливо поталанить донці.

   В.С.       10.05.2014р.