ми станемо першим спалахом

Алёна Бабий
ми станемо першим спалахом
вір мені
вічна моя
звичним рухом вперед та за руки
увійдем в храм музичнослужителів
слів бракуючи
станем наспівувать
ледве чутно мотив весільний
перкурсійно крокуючи до вівтаря
ти та я
розпалені сонячним пострілом
відточені божим поглядом
розморені спільним задумом
постанемо перед піснею серцевих ангелів
чистими
поділяючи силу пам'яти на обох
одраз вибухнемо
бо в нас - то - любов