Сльози та б ль...

Валентина Скрипчук
Тобою подарені квіти
у руки впивались до болі,
тонула у своїх я сльозах 
наче у синьому морі.
Чому у житті так буває?
Чому все хороше минає?
Чому приходиться знову
шукати вихід з доріг?

           ПРИСПІВ:
Сльози та біль -це розплата за гріхи батьків,
якщо не бачиш виходу,то зачекай постій.
Сльози та біль -це розплата за гріхи батьків,
у кожного із нас свій життєвий лабіринт.


Життя нам впутало нитку,
проблем щоб зробити сильнішими,
хтось зможе її розпутати,
а хтось зможе тільки розрізати.
Чому у житті так буває?
Чому все хороше минає?
Чому приходиться знову
шукати вихід з доріг?
            
              ПРИСПІВ:

Тебе не змогли утримати
ні сльози,ні грішні слова.
Як легко щось загубити,
і навіть чиєсь життя.
Як легко довіру розвіяти,
розвіяти вітром спокус.

            ПРИСПІВ: