Украине

Екатерина Камаева
Поётся на мелодию современного гимна Украины. На мой взгляд, это очень позитивный текст. P.S. Я сама русская. Россию люблю. К Украине и её народу отношусь с огромным теплом. Верю, что всё наладится. P.S.S. Рассуждать о политике желания не имею.



Моя рiдна Україно, Богом ти хранима!
Я люблю тебе, вітчизно, серцем та очима.
Всіх теплом своїм зігрієш, хто з добром – обнімеш,
Ну а хто добра не має, тих інакше приймеш.

Пам'ять прадідів великих вічно в душах наших.
Ти кохана Батьківщина і немає краще.

Благодаттю ти укрита, твоя сила в вірі,
I перлиною ти сяєш у спокої та мирі.
Де під небом золотиться жито поруч з шляхом,
Там любов буває вічно і співають птахи.

Пам'ять прадідів великих вічно в душах наших.
Ти кохана Батьківщина і немає краще.

Хліб землі такий солодкий, і роса медова,
Наче степ, душа широка, і багата мова.
Вся земля твоя священна у Божiй десниці,
І не висохне ніколи життєва криниця.

Пам'ять прадідів великих вічно в душах наших.
Ти кохана Батьківщина і немає краще.



Фото из интернета