Про100 садити

Валео Лученко
Просто садити.
Дерева, картоплю, квіти.
Квочку на яйця,
дитину на візок або на велосипед.

Просто чекати, копати, полоти,
підтримувати, глядіти, радіти, жити.
Тут і нині, нині і тут.
Це - життя, дитино, в полинах, в любистку, в чебрецях викупане.
Висушене на сонці, на рядні, де під низом сіно,
а на горі Всесвіт, Ярило і Чоловік.

Це - життя, дівчино і юначе,
плаче солодко, дивлячись на вас двох.
Народжується світ щодня, щогодини
від Духу Святого та Бога-Вітця.
Амінь!