Не зволiкай...

Галлий
  Не  зволікай  ні  на  мить.



Вечір  зiтхає  та  зорi  засвiтлює
Наче  свiчки  де  не  де
Мiсяць  яскравий  стежинку  висвiтлює
Що  на  подвiр’я  веде.

Там  зачекалась  на  мене  лебiдонько
Люба  кохана  не  спить
Сивий  туман  щось  пiдказує,  нiби  то
Не  зволiкай  нi  на  мить.

Вiтер  стомився  i  ледве  зворушена
Рiчка  до  долу  сплива
Тiльки  в  гаю  солов’їному  збуджено
Пісню  любові  співа.

Аж  до  світанку  з  тобою  голубонько
Підемо  за  диво  край   
Разом  в  обіймах  палких  моя  любонько
Ми  відшукаємо  рай.

Серденько  б’ється  від  погляду  в  віченьки
Подих  від  щастя  тремтить
Ніби  підказує  темрява  ніченьки
Не  зволікай  ні  на  мить.