я залишусь навмисно

Алёна Бабий
я залишусь навмисно
зірву намисто
порву сорочку
зостанусь чистим
голим
розп'ятим перед твоїми очима
щоб ти відчула
щоб захотіла
відчути мій ритм
мій смак
мій дух
мою насолоду життя
те почуття
яке зриває кайдани
розбещує рани
розводить хвороби
що не виліковні
а зовні лишає пусту оболонку
я знову
доказую право
показую як ми
залишимось разом
в історії казок

...
а ти мені кажешь:
- ти мусиш піти