***

Любовь Склема
Не потрібні мені, ні всесвіт, ні скарби,
Ні визнання чужі, ні чужі ..... слова,
Коли поряд не має, милий тебе...
Ми лиш  разом, ніколи не будем окремо,
І сьогодні,і завжди ми разом с тобою.
У нас с тобою, хороші стосунки,
Розмови теплі,ніжні,палкі поцілунки.
Пливем  у човнику рікою -  кохання,
І щирі от сердця,  твої  признання.
Тебе  кохаю милий, сердцем і душою,
Сама не знаю,  що сталося  зімною.
Коханя наше, сумна та весела історія,
Коли ти поруч серце завмирає.
Мовчати я не стану, скажу як є,
Ми сваримось, але я все ж кохаю,
Кохаю милий  тебе, щастя золото моє.
З тобою я пізнала шматочок раю.
Кохати це не просто,  це не кожен  знає,
Це знають тільки ті хто кохав,або кохає.
Всі думки і почуття мої, лише з тобою,
Збережу в сердці і  душі твоє кохання.
Цього неможливо словами  пояснити,
Це кохання - ось воно,  тому кохаю я.