На землю ступила бiда

Елисавета Град
Хто хоче в Європу,для того -слава?
Хто хоче в Росію,тому - ганьба?
На небо взійшла кров"яна заграва,
На землю ступила війни хода...

Чорти підливаючи масло в пекло,
Нахабно регочуть.Ба,й зовсім ржуть!
А людоньки,люди!Чи в душах смеркло?
Куди вони,бідні,по смерть ідуть?

Чому для вас Ненька,чужою стала?
Вона не хотіла для вас добра?
Коли злії люди вам щось горлали,
Невже не відчули,ТО НЕ ВОНА!

Не Мати ,вам ніж підставля до горла!
Не Мати,кидає в страшний вогонь!
Вже Мати наплакала Чорне море,
Бо діток її загребли в полон...

Бо діти її,нерозумні діти,
Безтямно вбивають самі себе!
Уже не любов"ю,а люттю гріті,
Не за Україну їх смерть гребе!

Нащо вам потрібні чужі держави?
Немає там раю!Ніде нема!
Не так здобувають Герої Славу,
Не так прославляється рідна Земля!

Запродана,спродана і перепродана...
Розідрана,рвана ...Але ще є!
Своїми синами чужинцям зкормлена,
Душою степів у набати б"є!

(с)Єлисавета Град 06.05.2014.