Vain

Виктор Берллин
Винен - той, хто обіймає до хрусту пастелі
не витримуєш, не витримують стелі

я тону - досі без зграї, знаєш
глибина така темна - навзаєм

три - закрий очі
два - впусти мене
один - пірнаєм.