Помилки

Хт Ксения Тим
Я не боюся помилок в рядках,
у правилах продуманих людськими головами.
Боюся не знайти себе у помилках,
що розсипаються меркурієм по-між рядками.

Я не боюся осуду людей,
все ж прислухаюсь до порад і критики.
Та боронь,Боже, прислухатись до ідей,
до випадкових істин, до політики.
                *****
Віршами я торкаюся сакральності,
вдихаючи цнотливі звуки тиші.
В віршах, я не зрікаюся реальності,
я, просто, поринаю глибше...
(ХТ 20.04.2014)