Любить Украину? -укр. яз. -

Иванова Ольга Евгеньевна
                "Любіть Україну, як сонце, любіть,
                як вітер, і трави, і води…
                В годину щасливу і в радості мить,
                любіть у годину негоди."...
                (Володимир Сосюра)

Та як же тепер полюбити Її,
Вишневу мою Україну,
Коли вбивають нас там свої,
Коли  ножа встромляють у спину???

Та як же тепер полюбити ЇЇ,
І вітер, і трави, і води,
Коли палає Одеса в огні
Від рук «українців свідомих»???

Між братніх народів, мов садом рясним
Сіяла Вона над віками…
Зганьбив Україну патріотизм,
Похоронними вкрив вінками!

Для нас вона в світі єдина була,
Всім серцем Її ми любили…
Тільки влада Її тепер продала,
А патріоти народ Її вбили!

«Любіть Україну, як сонце, любіть,
Як вітер, і трави, і води»??! –
Та хай Вона полум’ям ясно згорить
Із гаслом своїм «про свободу»!!!

16.05.2014.