38 You just never loved me

Юлия Мецтли
You  just never  loved me


1
Once, a long time ago
I believed you changed
I forgave you my pain
all it seemed some strange

Since then much has been
but each time, I knew
all that I had seen
no, it was not you
it was not you………..


2
You again and again
Trampled on my heart
 On the scorched plain
Bloom will never start

tired of our cries
tired of the loneliness
I forgot my eyes
full of happiness



Chrous:

you just never  loved me
and now I want to be free


3
I can not pretend
that everything is fine
you can never mend
and I can’t cross this line

so let's simplify
each other's life
and disperse as friends
without strife


Chrous:

You  just never  loved me
and now i want getting away

whisper  your name
let it go
try to rename
in what to me belong

it's not my role
i'll follow to my soul

4
Once, a long time ago
I believed you changed
I forgave you my pain
all it seemed some strange

Since then, much has been
but each time, I knew
all that I had seen
no, it was not you
it was not you………..
it was not you


Chrous:

You  just never  loved me
and now I want to be free

whisper  your name
let it go
try to rename
in what to me belong




it is only a stroll
overflowed my bowl
it's not my role
i'll follow to my soul
i'll follow to my soul



Перевод:

1
Однажды, давным-давно
Я верила, что ты изменился
Я простила тебе свою боль
Все это казалось каким-то странным

С тех пор, многое было
но с каждым разом, я понимала
что все, что я раньше видела
нет, это был вовсе не ты

2
Tы снова и снова
Топтал  мое  сердце
На выжженной равнине
Цветение никогда не начнется

Я устала от наших криков
устала от одиночества
Я забыла свои глаза
Полные счастья

Chrous:

Ты просто никогда не любил меня
и теперь я хочу быть свободной

3
Я не могу притворяться
что все в порядке
Ты никогда не сможешь исправиться
и я не могу пересечь эту линию

Chrous:
ты просто никогда не любил меня
и теперь я хочу уйти

прошептать  твое имя
отпустить его
попытаться  переименовать
в то, что мне принадлежит
это не моя роль
Я буду следовать своей душе

4
Однажды, давным-давно
Я верила, что ты изменился
Я простила тебе свою боль
Все это казалось каким-то странным

С тех пор, многое было
но с каждым разом, я понимала
что все, что я раньше видела
нет, это был вовсе не ты
Chrous:
ты просто никогда не любил меня
и теперь я хочу уйти

прошептать  твое имя
отпустить его
попытаться  переименовать
в то, что мне принадлежит
это не моя роль
Я буду следовать своей душе


24/01/2014