Що бажаю?

Татьяна Соклакова
Що бажаю, любий? Тiльки- жити!
Кожну мить для тебе,моя доля.
Вся моя любов, дiвоче сердце
Бьеться щиро на твоiх долонях.

Я за обрiй знову бiлим птахом.
Днi минають в трубках телефонiв,
И гукаю в небо-"хай присниться!"
Тiльки зову чую"...поза зоной".

Що бажаю любий?Тiльки знати,
Що твоя, лише твоя, на вiки.
Буду денно-ношно я чекати,
Бороння в ночi тебе, молитвой!

На колiнах ,"...господи помилуй ",
Збережи його рiдненьку душу...
Рiдной мовой, тихим шепотiнням,
Я його серденько заколишу...