Твоe кохання!

Виктория Гребенюк Роженкова
Твоє кохання , як світанок
Мов теплий дощик навесні
Летить до мене спозаранок
Як солов'їні трелі,і пісні


Лунає дзвінко , стоголосо
Як дужий вітер трави б'є
Кохання до зірок підносить
До мене стежку щастя в'є!


Твоє кохання , як вітрила
Безмежний  океан  зірок
Любов дарує - білі крила
І янголи плетуть вінок!


16 05 2014 р
Виктория Р