Сулейман бубадиз

Зарина Мустафаева
Гьар са кардин тир вун уст\ар,
Чанда авай ч\ехи къастар.
Уьмуьр хьанвай ви залан пар
Вири эхай Сулейман!

Хьанач лугьуз ктаб,дафтар
Зайиф хьанач а ви рафтар.
Бегьер гудай шииррин тар
Битмишарай Сулейман.

Чир хьана чаз а ви къадир,
Шиирралди ахъаяй сир,
Азадвилин хьанай вун п\ир,
Маяк хьайи Сулейман!