пастел1 помаранчева

Виктор Берллин
"- я зовсім поруч
- так - ти любов"
ніжно збираєш волосся ліворуч
грієш кров

рухи у тебе
як гілки акації
не відпускають одразу
мрієш - прославити націю
сіючи скрізь слово "разом!"

голос з уламків пісень
чув його скрізь
накручував вдень
і додому приносив
спрагло
як горобець до проса

попри всі хвилі,дощі та прокастинацію
жорстокість людей, вибухи бомб та інфляцію
юна міс - буде в тебе своє затишне ранчо
як грунтовка малюнку
пастель - помаранчева