***

Зоряна Холод
Сьогодні стало так пусто всерЕдині,
У думках промайнуло "розлюбила"
Дороги наші більше не зведені,
Знову розпускаються мої крила.
Прокинулась з думкою не про тебе,
І цілує мене тепер хтось хто не ти,
Але так само яскраве моє небо,
І щастя в очах моїх можна знайти.
Але стало так дико пусто в душі...
Дивувалась коли у лікаря я сиділа,
Що з діагнозом явно поспішив,
Сказавши:"розлюбила то щаслива"
©Зоряна Холод