Я нiколи не вiрив у Бога...

Вадим Лымарь
Поцілуй мене, Господи правий, –
Розірви непролазні тенета…
За для чого на різні держави
Розмежована наша планета?

Та хіба ж відрізняються люди?
Наші душі однаково срібні,
Біль і радість існують усюди –
Тож навіщо кордони потрібні?..

Землю-матінку ріжуть до столу,
Як пиріг, щоб нажертися нею.
Зачекайте, омана престолу
Вас самих скоро зробить землею…

…Я ніколи не вірив у Бога,
Але зараз до нього прошуся:
Поцілуй мене, Боже, такого,
Поки я за планету молюся.