С днем рождения, милая доченька!

Рита Александренко
   
Як радісно на серці що ми разом:
Великий Бог і я - Його дитя!
Дає Він для життя все, що потрібно:
Любов, спасіння, повноту буття!

Та є від Господа чудовий подарунок,
Що з вдячністю від Нього я прийняв:
Моє дитя, народжене як Божий поцілунок,
Омріяне в весняному цвітінні трав.

В той час вечірній, згадую - сіяло небо щастям
Від блискавок, що радість принесли;
Не бачив я що дощ, неначе темні сльози
Хотів залити радісні мої думки...

Та знає все Творець  великий і могутній:
Подій життя, сердець бажань, і ту щасливу мить,
Коли підхопить долю Батько Всемогутній
Щоби земним батькам дитячий сміх любить.               

Велике диво! Ріточка - як Божеє зернятко
Зростає в мирі сповнене любові і тепла;
І щастя батьківське моє безмежне і велике,
Що разом з Господом ідем до майбуття!

Бажаю я ріднесенькій своїй принцесі: 
Любові, щастя, радості, усякого добра,
Дружити повсякчас із Господом Ісусом,
І бути ніжно-свіжою, як квітка весняна!

Як радісно на серці що ми разом:
Великий Бог, і наша сповнена надією сім'я...               
Була то першая гроза в двухтисячному році
І дев'ятнадцяте улюблене число календаря...




Ці рядки, сповнені радості та вдячності до нашого люблячого Господа Бога,
присвячуються наймилішій і найкращій у світі дівчинці, моїй квіточці -   
Ріті Александренко. З любовью, твій земний батько, Сергій, 19.05.2014