Дiждемося

Людмила Дзвонок
          "Догодити ж без віри не можна. І той, хто до Бога
          приходить, мусить вірувати, що Він є, а тим, хто
          шукає Його, Він дає нагороду" -
                Біблія, до Євреїв 11:6.

Дощить сьогодні зранку, почорніло.
- О, Господи, розвій мої думки,
Так хочеться, щоб серце не боліло,
Тягнуся до Твоєї я руки!

Візьмись за плечі, дай почути дотик,
А хочеш, до Твоїх схилюся ніг?
Ще стільки тих людей, що Неньки проти!..
Переступи, Татусь, Ти наш поріг!

Прийди до нас, щоб мали люди захист,
Щоб всі поганці зникли із землі,
Щоб ми раділи, як співають птахи,
Нехай без туги грають скрипалі!

Як хочеться з’явитися на ганку
При сонячному сяйві, без дощу,
Радіти дню наступному, світанку…
Коли спокійно очі розплющу?

Дощить сьогодні зранку, почорніло.
- О, Господи, розвій мої думки -
Оті думки, за що так наболіло...
Діждемося Твоєї ми руки!
                18.05.2014