Про почуття кохання

Сергей Усенко 2
Не довіряйте хлопці одразу дівчатам,
Які починають до вас фліртувати.
Бо це може бути навіть обманом,
А їхні слова простим вітряним шквалом.

Який вас відразу із місця здвине,
А вона вас потім просто покине.
Спочатку потрібно спитати у неї,
Які є для вас у неї ідеї.

Наскільки для неї ця зустріч важлива,
Якщо у цю мить відбудеться злива.
Якщо справді вона вас кохає,
То ніколи цього не сховає.