Мадар

Мадина Рамазанова
Вири ужуз хьанва лугьуз
Шеъ къачуда на пул тагуз
Туьквенчияр хьанва ажуз .
Са пай  кьвани хкваш  лугьуз.

Итим туна вуна к!еве
Буржар туна адан хиве
Яргъи тир мез аваз сиве
Гьикьван жеда  буржар геле.

Пенсияни къачур йикъуз
Къефет шекер жеда къачуз
Къениз гьич са кьеч!ни тагуз
Буржарни гьич вуна тахгуз