***

Тоничка Коротнян
Я так хочу бути з тобою поруч,
І щоб щастя поселилось у душі.
Щоб обійняти тебе ближче до серця- ліворуч,
І сніданок залишити на круглому столі.

Не хочу залишати тебе ні на мить,
Щоб цілував ти мене ніжно, у плечі
Нехай кожна невзгода грімом гримить,
Ти все одно единий у моему серці.