Мелод я природи

Микуляк Татьяна
Ти чув природи мелодію просту?
Повівання вітру,шелест трав,
імпровізацію дощу
і силу грому й блискавиці відчував?

Чи чув ти пташок на світанку?
Коли сонця промені ясні
собою освіщають гір вершини,
ти чув їх вранішні пісні?

Ти чув,що ліс,мов флейта,
під силою вітру гуде?
І цей звук з головою,
цілком огортає тебе?

А потім...все затихає...
День,буденні турботи,
музика природи -змовкає,
її заглушають тривоги.

Але ввечері,в спокої знову
ти почуєш в траві цвіркуна,
і забувши про втому-
вмикаєш гучність,сповна!!!

3.05.14.