те, що про тебе

Даринка Овсянникова
Мене охоплює надія почуття до тебе
І це так тяжко. Ти для мене цілий світ
Я дуже сильно хочу запитати в себе:
Любов наша тонкий чи товстий лід?

Мені тебе вже рік не вистачає
І я пишу вірші про тебе у відчаї.
І навіть коли був у мене інший
Його не цілувала - поцілунок грішний.

Мене не витягає із цієї пастки шоколад
Мені кортить щоб у стосунках усе йшло на лад.
Тебе ні краплі не піклує що я роблю
Тобі вистачить і хвилини, щоб забути, як я тебе люблю.

Вона тебе, скоріш за все, вже розцілувала
Вона не винна, що тебе такого покохала.
Мені не треба виправдань, що це усе брехня
Ти для неї не більше, ніж маленьке левеня.