Мен болить моя кра на

Зоряна Холод
Мені болить моя країна,
Вся в ранах і побита,
Не міста вже а руїна,
Де красуні тої крила?
Я не одна така тут.
Не мені одній болить…
На народ йдуть танком,
А він все молиться й стоїть.
Народ водою поливають,
Взимку, коли -30 надворі,
Та вони нас не зламають.
Народ все молиться й стоїть.
Побита Україна ворогами,
Люди молитви промовляють,
За неї тут життя віддАли,
Та герої ніколи не вмирають!
Далі звучатиме молитва,
Далі співатимуть пісні,
Бо ж Україна в нас єдина
Не горітиме вона в  вогні!
Бо  нас нікому не зламати,
Ми сильні, різні та  єдині,
Будемо свободу захищати
Своїй найріднішій Україні!
Не змарніє неба блакить,
В України велике «завтра»,
Поки за неї  ще болить.
Там. У грудях. За правду.