Ти - мiй...

Владимир Прохода
"Ти - мій
-шепотіли уста-
Із мрій..."
"Може саме ти та,
Що чекав,
бачив тебе у сні,
Покохав,
склав вірші та пісні...

Почув клич
І прийшов босоніж,
В глуху ніч,
з глибини роздоріж..."
"Ти не чув,
Я гукаю давно,
Де ти був?
Чи було всеодно"....

"Чув слова,
Приносили вітри,
Час спливав,
Та мовчали віки
Всі стежки,
Покрив білий туман,
А думки
Наче сплутав дурман"

"Але Бог,
Молитви чув мої ,
Звів нас двох,
Повінчав у горі"
"Ти і я,
Тепер будемо ми,
Все життя
Лиш коханими!!!

Хай щастить
Люди добрі і Вам,
Кожна мить
Дасть снаги молитвам,
При свічі
Ушануйте Христа,
У ночі
Поєднайте уста".

"Тепер - мій"
"А ти люба моя
З моїх  мрій"
"Я навіки твоя"!!!


 П.В.М.    23.05.2014г.