Народження

Хт Ксения Тим
Вірші мені народжуються в муках.
Хоч легко й швидко, все ж болить.
Десь, майбуть в серці, а чи в його стуках,
Та біль, вливається із вічності у мить.

Там, майбуть, думка словом стати мріє...
І там, шукає вихід до життя,
А я іі виношую, як вмію,
Й народжую до нового буття.
(ХТ 29.04.2014)