Варе ахIарил хIатI ну дигахъаба

Салим Герейбеков
Балга барес кариъибил замайзе,
ХIа балгализе ну гьаникахъаба.
Ушиле дунияла алжаналзе,
Варе ахIарил хIатI ну дигахъаба.

Припев:
Аллагьли балга кьабулбаресбес хIа,
ТIарукIахъуле ну дахъол малтаба.
Барибил балгала хIурмат бирахIа,
Варе ахIарил хIатI ну дигахъаба.

ХIа жегой сипатике гьей къадаран,
Варе гьахъанакан тIармавкIахъаба,
Зубра уръэ ана лямцIрукIуй жайран,
Варе ахIарил хIатI ну дигахъаба.

Аллагьли гибил заман бикахъиле,
ХIазакан дизе умут мавдахъаба.
Эш дуниялизе ну хIуликахъиле,
Варе ахIарил хIатI ну дигахъаба.