ИргIяхъиб

Салим Герейбеков
УркIили кьабул рируй
Лерри дия дигахъуй.
Нуни балхIабалурра,
Ну итини иргIахъуй.

Ну дигахъис рукIуле,
УркIилзе урхI уциле.
ЛапI арагъа ватурри,
ЦIакьле уркIи бургIиле.

Нуни диги дихьира,
АхIял умут бариле,
Лебил хIуни пашбарри,
Ватува иргIяхъиле.