Вадиму Третяку

Вова Дедуля
                ***

        Немов сліпий по світу брів,
        Та поталанило,- зустрів
        Тебе,мій друже,брате мій.
        Біжить за обрій вітер злий.

        Я згадував тебе завжди,
        І не втрачав палку надію.
        Життя ловив немов повію,
        І ти чекай мене і жди.

        Я все,що треба подолаю,
        Всі важелі не врахувать.
        Але я впевнений.Гадаю,
        С тобою юність повертаю,
        Чи варто іншого бажають?
        В.С.      Травень 2014р.