Мене за вс1 гр1хи пробач...

Вова Дедуля
                ***

 Мене за всі гріхи пробач,
 І не звертай уваги,плач.
 Нехай тремтить твоя душа,
 Нехай тремтить моя душа...

 Хай буде боляче тобі,
 В край буде боляче мені.
 Нестерпно,аж до забуття,
 Щоб не минулись почуття.
 В.С.         Травень 2014р.