Про все написано

Хт Ксения Тим
 
Про все написано давно,
Та думкa знову просить св'ята:
Слова сплiтати у вiнок,
В коралi риму нанизати.

Паперу бiлоснiжне полотно
Скро;ти на сучасний лад,
Хоч вигадано вже давно
Не вимушений той наряд...
(ХТ 30.07.2013)