Каханне у нябыт не сыходзiць...

Мария Хрусталёва-Перчик
Каханне ў нябыт не сыходзіць...
Дзесяткі мінула гадоў,
А думкі ўсё карагодзяць
У юнацтве ля любага зноў.

І сумна. І гэтак балюча,
Што сэрца тужліва шчыміць...

Каханне маё неўміручае,
Ніколі цябе не забыць!..

                25.05.2013г.