Няздзейсненая мара...

Мария Хрусталёва-Перчик
Няздзейсненая мара,
Нявызначаны шлях.
Як я цябе чакала!
Да горкіх слёз ў вачах!

Надзея мільганула;
Агеньчык хутка згас.
Прыгожае мінулае...
Назад не вернеш час...

               25.05.2013г.